Talent aanmelden

Op deze website kun je de wensen van bewoners van Zinzia en bezoekers van de dagbehandeling bekijken. Je kunt zelf je talent – of meerdere talenten – aanmelden. Wij zorgen voor de match en nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. Een match met een daaraan gekoppelde activiteit kan eenmalig zijn, maar natuurlijk ook structureel. Afhankelijk van wat jij het prettigst vindt.

Je kunt je talent op twee manieren doorgeven:

  • Je kunt je via deze website aanmelden. Je maakt dan een persoonlijk profiel aan, waarin je aangeeft wat je talent is.
  • Je kunt je ook aanmelden via de speciale kaartjes die bij de recepties op iedere locatie aanwezig zijn. Stop het ingevulde kaartje met jouw talent in de daarvoor bestemde bus, die ook bij de receptie aanwezig is.

Na je inschrijving nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Je bent daarnaast altijd bereid een VOG op te vragen wanneer Zinzia Zorggroep je dit vraagt.

Bekijk de wensen

Ook mensen in een verpleeghuis willen dat hun leven zo veel mogelijk aansluit bij hun wensen. Met jouw talent kun je daarbij helpen. Alle wensen van onze bewoners en de bezoekers van de dagbehandeling kun je in het wensenoverzicht bekijken. Zie je een wens die je kunt vervullen? Meld je dan aan met dezelfde hobby of interesse als die van de wens door je aan te melden of direct contact met ons op te nemen via het betreffende mailadres. Wij zorgen voor de match.

Heb je als mantelzorger, familielid of kennis van een bewoner bij Zinzia een nieuwe wens? Laat die dan weten aan de welzijnsmedewerker. Die zorgt dat de wens op de website komt te staan.

Alle wensen bekijken


Algemene wens

Naast individuele wensen van de bewoners zijn er ook algemene wensen. Bijvoorbeeld mensen met oog voor gastvrijheid die willen helpen in ons restaurant. Deze wensen kun je ook in het wensenoverzicht bekijken.

 

Maak het mogelijk!

Je bent vast al het kopje ‘Maak het mogelijk!’ tegengekomen. Regelmatig organiseren we een evenement of uitstapje bij Zinzia. Extra handjes zijn hierbij meer dan welkom. Ook daarvoor kun je je inschrijven. Je schrijft je dan dus in voor een eenmalige activiteit. Natuurlijk kun je je ook voor meerdere evenementen of uitjes inschrijven. Op de pagina Maak het mogelijk!’ staat bij elke activiteit vermeld hoeveel vrijwilligers we nodig hebben en of de groep al vol is. Na je inschrijving nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Meedoen is gratis en iedereen is welkom. Van medewerker tot familie, van buurman tot kennis, van dorpsgenoot tot student.

Je bent daarnaast altijd bereid een VOG op te vragen wanneer Zinzia Zorggroep je dit vraagt.


Verhalen van vrijwilligers

Wil jij weten hoe andere vrijwilligers het vrijwilligerswerk ervaren? Lees dan hier hun verhalen.