Je bent vast al het kopje ‘Maak het mogelijk!’ tegengekomen op onze Homepage. Regelmatig organiseren we een evenement of uitstapje bij Zinzia. Extra handen zijn hierbij meer dan welkom. Ook daarvoor kun je je inschrijven. Je schrijft je dan dus in voor een eenmalige activiteit. Natuurlijk kun je je ook voor meerdere evenementen of uitjes inschrijven. Bij elke activiteit staat vermeld hoeveel vrijwilligers we nodig hebben en of de groep al vol is. Na je inschrijving nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Meedoen is gratis en iedereen is welkom. Van medewerker tot familie, van buurman tot kennis, van dorpsgenoot tot student.

Helaas is het door de huidige coronamaatregelen op dit moment niet mogelijk om dit onderdeel van onze website vorm te geven. Zodra de uitjes en evenementen weer van start gaan vind je op dit onderdeel van de website weer meer informatie!

Je bent bij de eenmalige evenementen en uitstapjes altijd bereid een Verklaring omtrent gedrag (VOG) op te vragen wanneer Zinzia Zorggroep je dit vraagt.