Neem eerst een kijkje bij onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Dan kun je altijd contact met ons opnemen:


Veelgestelde vragen

 

Hoeveel talenten mag ik opgeven?
Je kunt zoveel talenten opgeven als je zelf wilt. Wil je later nog een talent toevoegen? Dan kun je rechtsboven klikken op Inloggen en je talenten aanvullen.

Hoe kan ik direct reageren op een wens?
Heb je een wens gezien die je wilt vervullen? Dan kun je je aanmelden door een profiel aan te maken en hetzelfde talent op te geven. Heb je bijvoorbeeld gezien dat de wens van een bewoner is om nog eens te schaken? Bij de aanmelding kun je dan ‘schaken’ als talent aangeven. Daarnaast kun je ook direct contact opnemen  met ons via het betreffende mailadres dat naast de wens zichtbaar is.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
De persoonlijke gegevens die je invult zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers die deze website beheren. We gaan hier zeer zorgvuldig mee om. De titel en omschrijving van jouw talent komen in het talentenoverzicht van de talenten te staan. Hierbij wordt alleen je voornaam vermeldt.

Waar kan ik mijn gegevens wijzigen?
Je kunt je gegevens wijzigen door in te loggen in jouw profiel (rechtsboven ‘Inloggen). Daar kun je jouw gegevens aanpassen.

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?
Je kunt je profiel verwijderen door in te loggen in jouw profiel. Daar vind je de optie om jouw profiel te verwijderen.