Deel je talent!

Ieder talent, groot of klein, telt. Zeker als je dat kunt inzetten om de wens van een ander te vervullen! Wil jij iets doen voor een van onze bewoners? Heb je hobby’s of interesses die je graag deelt? Dan zoeken wij jou! Of je nu langskomt voor een gesprekje of een wandeling, de krant komt voorlezen of gewoon even gezelschap bent: je aanwezigheid betekent ontzettend veel voor kwetsbare mensen. Wil je ervaren hoe mooi dat is? Laat ons weten wat je wilt en kunt doen vanuit jouw talent. Heb je in het wensenoverzicht een wens gezien die je kunt vervullen? Meld je dan aan met dezelfde hobby of interesse als die van de wens of neem direct contact met ons op via het betreffende mailadres. Heb je een talent die nog niet in het wensenoverzicht staat? Ook dan horen wij graag wat dat talent is en proberen wij een match te maken.

Vind je het lastig om iets te noemen? Het talentenoverzicht helpt je vast op weg.

Als talent aanmelden

Bekijk de wensen

Ook mensen in een verpleeghuis willen dat hun leven zo veel mogelijk aansluit bij hun wensen. Met jouw talent kun je daarbij helpen. Alle wensen van onze bewoners en de bezoekers van de dagbehandeling kun je in het wensenoverzicht bekijken. Zie je een wens die je kunt vervullen? Meld je dan aan met dezelfde hobby of interesse als die van de wens door je aan te melden of direct contact met ons op te nemen via het betreffende mailadres. Wij zorgen voor de match.

Heb je als mantelzorger, familielid of kennis van een bewoner bij Zinzia een nieuwe wens? Laat die dan weten aan de welzijnsmedewerker. Die zorgt dat de wens op de website komt te staan.

Alle wensen bekijken