Duik jij mee in de geschiedenis van Oranje Nassau’s Oord? Vrijwilligers gezocht voor het historisch archief!

Oranje Nassau's Oord

Kees, Gijsje en Ed, vrijwilligers van het historisch archief Oranje Nassau’s Oord (ONO), zijn op zoek naar hun opvolgers. Na heel wat jaren vrijwilligerswerk dragen zij graag het stokje over aan enthousiaste vrijwilligers met passie voor historie. Hier nemen zij uitgebreid de tijd voor. Ben jij benieuwd naar deze vrijwilligersvacature? Lees dan snel verder.

Het Historisch Archief is een kleine organisatie van vrijwilligers die het papieren geheugen en de historische voorwerpen van het landgoed en het huis Oranje Nassau’s Oord beheert en voor het publiek toegankelijk maakt. Wij zijn op zoek naar twee tot drie vrijwilligers die het historisch archief van ONO verder willen beschrijven, archiveren, tentoonstellen en digitaliseren.

Wie ben jij?

  • Je bent geïnteresseerd in historie en wilt graag in de historie van ONO duiken
  • Je kunt archiveren en ben ook handig met computers (digitaliseren)
  • Je wilt graag met anderen samenwerken, maar kan ook prima zelfstandig aan de slag
  • Het is een pré als je anderen graag meer over de historie van ONO vertelt door middel van een gesprek of presentatie of rondleiding

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent gemiddeld één keer per week een paar uurtjes beschikbaar (voorkeur de woensdag, in verband met overdracht van de huidige vrijwilligers)
  • Je vind het leuk om te leren van de vrijwilligers historisch archief

Ben je nog steeds geïnteresseerd na het lezen van de vrijwilligersvacature? Kees, Gijsje en Ed vertellen je graag meer over de inhoud. Je kunt met hen in gesprek door contact op te nemen met de vrijwilligerscoördinator Wilma Pol, wilma.pol@zinzia.nl of bel 0682076616.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over het historisch archief van Oranje Nassau’s Oord op www.zinzia.nl/locaties-landgoed/landgoed-ono/historisch-archief.

Geplaatst door:

Naam:
Wilma Pol
Emailadres:
wenszoektjouONO@zinzia.nl
Frequentie:
in overleg

Heb jij dezelfde interesse?

Meld hier je talent aan!