Voor de bewoners van onze vier verpleeghuizen en gasten in onze twee hospices zijn wij regelmatig op zoek naar vrijwilligers. De mogelijkheden zijn heel divers. Denk aan een kleine wandeling om het gebouw, samen koken of muziek maken, erop uit gaan met de duofiets, de post wegbrengen of gezelligheid op de woning. Jouw aanwezigheid betekent veel voor onze bewoners. Wil jij graag betekenisvol vrijwilligerswerk doen? Bekijk hier alle vacatures/wensen.  


Interesse?
Staat er een leuke vacature/wens bij? Meld je aan als vrijwilliger. Na je aanmelding nemen we contact op voor een kennismakingsgesprek. Vanuit daar bekijken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Wil je vooraf al meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met één van de vrijwilligerscoördinatoren.

Wil jij graag iets doen voor onze bewoners maar staat dé vacature er niet bij? Ook voor andere ideeën staan we zeker open. Meld je aan zodat we je ideeën doorspreken in het kennismakingsgesprek of neem eerst contact op met één van de vrijwilligerscoördinatoren om je idee door te spreken.

Vrijwilligerscoördinator Rumah Kita in Wageningen
Esther Staal, 06-12001128wenszoektjouRK@zinzia.nl

Vrijwilligerscoördinator Oranje Nassau’s Oord en Hospice Zijdevlinder in Wageningen
Leontine van Eck, 06-22261851wenszoektjouONO@zinzia.nl

Vrijwilligerscoördinator De Rijnhof in Renkum
Annemieke Sigmond, 06-57650678wenszoektjouDRH@zinzia.nl

Vrijwilligerscoördinator De Lingehof en Hospice De Goudvlinder in Bemmel

Annemieke Sigmond, 06-57650678wenszoektjouDLH@zinzia.nl

We hebben eerst een kennismakingsgesprek en bekijken vanuit daar of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Onze bewoners en wij kijken uit naar jouw aanmelding!


Aanmeldformulier vrijwilligerswerk

Je kunt je ook aanmelden via onderstaand aanmeldformulier